Kalender

Mark Foggo (UK) Cockerill's

Georganiseerd door Gravenhof Louisalei 7 2660 Hoboken

Foggo verzamelde in 1987 een nieuwe groep, Mark Foggo's Skasters genaamd; met vast bandlid sinds 1982 saxofonist Paul Berding en drummer George Coenraad. Hij nam in 1989 het vrij harde ska-album SKA PIG op dit album zorgde voor zijn Europese doorbraak als ska-artiest. Enigszins later werd het album door MTV Duitsland bestempeld als een klassieker en mijlpaal in het ska genre. Mark Foggo begon een groot aantal shows in Europa te spelen. Na Ska Pig zijn er nog zo'n 10 cd's en een assortiment aan ep's en singles uitgebracht. In 2006 werd via een label gevestigd in Tokio een speciale "best of"-editie voor de Japanse markt uitgebracht. Sindsdien toert Mark Foggo ook regelmatig door Japan.
We serveren Good Vibes van Voodoo Brewery uit Pensylvania op het concert van de Britse skalegende Mark Foggo. Good vibes verwijst naar het vrolijke karakter van ska. Te koop aan € 4 in de bar.
OPGELET: dit is een staand optreden!

Info: Gravenhof tel; 032926530

Prijs:

Kansentarief : 2 euro
Voorverkoop: 5 euro
Kassa: 7 euro

Meer info:

Gravenhof Louisalei 7 2660 Hoboken
Uw evenement toevoegen

Puntstudio is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de gegevens van deze kalender, indien u fouten opmerkt, kan u die melden op info@puntstudio.be