Kalender

Danni & De Ridder Ontsnapt en losgelaten

Georganiseerd door Gravenhof Louisalei 7 2660 Hoboken

Dit is niet louter een sketchesshow, een komische conference, grappige dialoog, monoloog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend. Janine en Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen ook dat sommige schrijnende, tenen krullende of confronterende onderwerpen verscheidene generaties zal ontroeren en kan samen brengen. Humor is daarin de essentiële sleutel!
Janine Bischops put voor haar voorstelling uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen 87 en treedt niet meer op. Ze laat ons wel een schat aan teksten en sketches na. Deze teksten vormden de basis voor deze voorstelling. Dirk Van Vooren en Dirk Lavrysen hebben het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast aan een breed, Vlaams publiek.

Zaterdag 29 septemberr 2018 om 20.00 uur

Prijs:

Kansentarief: 2 euro
Kassa: 10 euro
Voorverkoop: 8 euro
ocatie: Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken

Meer info:

www.gravenhof.org/humor
Uw evenement toevoegen

Puntstudio is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de gegevens van deze kalender, indien u fouten opmerkt, kan u die melden op info@puntstudio.be