Reportages

Ledenwervingsfeest Natuurpunt in de Hobokense Polder

Thierry Hoornaert, 01/10/2014

Zondag 28 september was een hoogdag voor Natuurpunt en voor de Hobokense Polder. Na de recente ledenwervingscampagne werd iedereen getrakteerd op een wandeling in de Hobokense Polder.
Een vloot bussen en overzetboten zorgde voor de aan- en afvoer van de bezoekers vanaf het Steen of linkeroever. Er waren 1000 ingeschrevenen.

Trefpunt was de picknickweide, waar kraampjes voorzagen in eten en drinken, leesvoer, souvenirs en informatie. Ook het arsenaal werktuigen van onze Goudklompjes zorgde voor veel interesse. Voor de jongsten was er ook een workshop “vogelvoedertaart maken”.
Verspreid over de wandeling waren pauzes voorzien, waar men informatie ofwel animatie kon verwachten. Zo zorgden een muziekduo, maar ook vogelwerkgroep Ardea, paddenstoelkenners en andere natuurgidsen voor mooie en kindvriendelijke pauzes.

Het weer zat helemaal mee. Maar het succes was ook te danken aan de inzet van en voorbereiding door 60 vrijwilligers, die ervoor zorgden dat de vele bezoekers een aangenaam verblijf hadden.

Laat een reactie achter

Persoonlijke informatie