Reportages

The Living Festival za 14/07/18 deel 1

Patrick Daniels, 18/07/2018

Deel 1 : Sons of Flem,Boskat,Krema Kawa en Amery op The Living Festival za 14 juli

Sons of Flem, dat is alternatieve melodieuze poprock van eigen bodem. Vier Antwerpenaren met als grote invloeden Amerikaanse rock bands voorstellen. Met hun scheurende gitaren opende ze zaterdag knallend The Living  festivaldag .
Het duo BOSKAT (Antwerpen) produceert luide, alternatieve rock ‘n’ roll. Met scherpe riffs, puntige songs en een gestoorde dynamiek hakken Fabian (drums) en Vincent (vocals en gitaar) in op je trommelvliezen en gemoedstoestand.
Krema Kawa (vrij vertaald cafe latte, pure power vermengd met een lekkere wolk luchtigheid) is terug van nooit weggeweest. De Antwerpse band met straffe live-reputatie trok recent de studio in en met het resulterende ep’tje bewijzen ze zich overtuigend als barrista’s van de betere vakantiepop
Amery - zijn echte naam is Emery - is een jonge zanger die geboren werd in Rwanda en sinds zijn negende in België woont.
Een platenlabel pikte Amery na een tijdje op. “Ik zong covers van artiesten. Zo maakte ik onder meer een eigen versie van ‘Four Five Seconds’ van Rihanna en plaatste ik het online via Soundcloud. Daar kreeg ik veel goede reacties.
Tot nu toe heeft Amery twee singles uitgebracht, die onder meer te beluisteren zijn op Spotify en iTunes: ‘So Good’ en het recentste ‘I Need Lovin’, dat enkele maanden geleden werd uitgebracht. W!G Music stuurde dat laatste nummer naar één van de managers op Beats 1, die het zo goed vond dat het in de radioshow ‘Elton John’s Rocket Hour’ op Beats 1 belandde.edaan, waren ze overtuigd. Vanaf dan is het avontuur begonnen.”
Amery werkt momenteel aan een album, dat hij volgend jaar hoopt klaar te hebben. “Ik wil muziek blijven maken en hoop in de toekomst een zo groot mogelijk publiek te bereiken”, besluit hij.

Laat een reactie achter

Persoonlijke informatie