Novonov

Novonov, gelegen aan de Antwerpsesteenweg nr. 61 te Hoboken, is een zelfbedruipende muziekclub. Niettegenstaande hun  evenementen mee vermeld worden in de communicatie van Uithuis Hoboken moeten zij het stellen zonder subsidies.
De bezielers zijn Benjamin Algoet, tevens eigenaar van het huis en grote muziekliefhebber, en zijn compagnon Pieter Van Buyten. Deze laatste is tijdens de optredens ook geluidstechnicus van dienst.
Pieter werkte in het verleden samen met Filip Kowlier en heeft veel contact met Belgische pop-rockgroepen.  Via hem worden contacten gelegd met bands.
Een  tekort aan groepen, die er een try-out willen brengen,  is er niet, want de telefoon staat steeds roodgloeiend. Dat komt door het feit dat er weinig locaties zijn waar deze pop-rockgroepen het beste van zichzelf kunnen laten horen. Novonov  vult dus echt wel een leemte op en dit al gedurende  6 jaar!
De optredens vinden plaats met een frequentie van 1 keer per maand. Alleen tijdens de zomermaanden blijft het stil in Novonov.

 

Bezoek de site van Novonov